Στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου παραμένει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Εβρίτης τεχνικός συζήτησε τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του συλλόγου και οι δυο τους θα συνεχίσουν για άλλον έναν χρόνο μαζί.

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος προπονητής είχε αναλάβει τους «κυανέρυθρους» τον Δεκέμβριο του 2014 και θεωρείται σχεδόν σίγουρη η παραμονή του μετά την εξασφάλιση της αδειοδότησης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Χέρι στήριξης, αλλά… φτυάρισε την μπάλα ο Μπουζούκης - Χωρίς τα δυο χαζά λάθη, θα έπαιρνε εύκολο διπλό η ΑΕΚ»

Επίσημο: Παρελθόν από τον Αστέρα ο Ράσταβατς!

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο που κιτρίνισε το Πανθεσσαλικό

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»