Την καρδιά των φιλάθλων της Μαρσέιγ, επανέφερε στη θέση της ο Χιρόκι Σακάι, μετά από δηλώσεις που έκανε στο γαλλικό μέσο «La Provence».

Ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών αγγλικών ομάδων, αποτελεί ένα εκ των αγαπημένων παιδιών των φιλάθλων της Μαρσέιγ, ενώ σε σχετική ψηφοφορία που διενήργησαν, αναδείχθηκε παίκτης της σεζόν για τους Μασσαλούς.

Έτσι, δε θα αναγκαστούν να αποχαιρετήσουν έναν ακόμη αγαπητό τους ποδοσφαιριστή, ύστερα από τον Λούκας Οκάμπος, ο οποίος πήρε πρόσφατα μεταγραφή 15 εκατ. ευρώ στη Σεβίλλη.

«Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να βελτιωθώ τεχνικά, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να προσφέρω στο γήπεδο και να βοηθάω τη Μαρσέιγ να κερδίζει. Θέλω πάντα να βάζω όλες μου τις δυνάμεις στις υπηρεσίες της ομάδας», ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις «πίστης» του 29χρονου δεξιού μπακ.

Θυμίζουμε ότι η γαλλική ομάδα απέκτησε τον Σακάι το 2012 από την Κασίβα, για το πολύ μικρό ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ αριθμεί 49 διεθνείς συμμετοχές με την εθνική Ιαπωνίας.

Την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια της Ligue 1, τα 26 ως βασικός.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube