Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να δίνει όλα τα παιχνίδια στη Λεωφόρο, εκτός από τα ντέρμπι που γινόντουσαν στο Ολυμπιακό Στάδιο, διέψευσε η «πράσινη» ΠΑΕ.

Το «τριφύλλι» ξεκαθαρίζει πως η ομάδα θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο ΟΑΚΑ και το «Απόστολος Νικολαΐδης» έχει δηλωθεί ως δεύτερη έδρα, όπως συνηθίζεται να κάνουν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας κάθε χρονιά.

Έτσι έχει η κατάσταση και δεν υπάρχει καμία διάθεση επιστροφής της ομάδας στη Λεωφόρο, έστω και για ορισμένα εντός έδρας παιχνίδια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γένσεν: «Να μη σεβαστούμε την ΑΕΚ παραπάνω απ' ότι πρέπει - Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φαβορί, θέλουμε τρεις βαθμούς»

Tσανάκας: «Ουσία, καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Βόλο»

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι

Σαββόπουλος: «Θα δοκιμαστεί το ρόστερ και η ετοιμότητα του Άρη - Ντεμπούτο για Σούταλο»

Πήλιος: «Να βγάλουμε τη μαχητικότητα που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα»

Τσορμπατζόγλου: «Σκληρές διαπραγματεύσεις με Άουγκσμπουργκ για Γιάκιτς - Κυρίαρχο όνομα ο Λαμπόρντ»

Δεσύλλας: «Ο Ουναΐ προσφέρει επιπλέον κίνητρο ώστε να βρεθεί ο κόσμος στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Νίκολιτς: «Πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον Άρη, πρέπει η εμφάνισή μας να φτάσει σε υψηλά επίπεδα»