Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ συγκεντρώνει την απόλυτη προσοχή όλων στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες θέλουν να κατακτήσουν το 18ο νταμπλ της ιστορίας τους και από αύριο θα προχωρήσουν τις διαδικασίες για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι σε λίγες ημέρες και πρόκειται για τους Νταβίντ Φουστέρ, Εστεμπάν Καμπιάσο και Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο πρώτος που αναμένεται να υπογράψει την ανανέωση της παραμονής του στους Πειραιώτες είναι ο Ισπανός χαφ και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι συζητήσεις με τους δύο Αργεντινούς.

Όσον αφορά τον Καμπιάσο, θα διερευνηθούν οι προθέσεις του για την παραμονή του με λιγότερες αποδοχές σε σχέση με φέτος, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Τσόρι που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Goal» υποστηρίζει ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ετοιμάζει βαλίτσες για το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Νορβηγός μπακ μετά από δύο σεζόν στους πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι μία από τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο σενάριο από τη Ρωσία για Μπαρίνοφ και ΑΕΚ: «Σε επαφές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Δείπνο εργασίας με φόντο τον νέο ΠΑΟΚ μεταξύ Λίσι, Βιεϊρίνια και Μάτος

Ηλιόπουλος: «Δεν θα αφήσω κανέναν να διαταράξει αυτό που χτίσαμε στην ΑΕΚ»

Χαμός στην Πάτρα για την ΑΕΚ: Πλήθος κόσμου για μια φωτογραφία με το τρόπαιο του πρωταθλήματος!

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»