Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, με τον Μιγκέλ Κορδέρο να τίθεται στη διάθεση του Γκουστάβο Πογέτ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ισπανός μέσος είχε αποχωρήσει από τη χθεσινή προπόνηση με μία κάκωση, όμως δεν ήταν κάτι το σοβαρό και σήμερα προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Η προπόνηση της Παρασκευής θα αρχίσει στις 10.30 π.μ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: A.E.K.