«Πάνοπλος» θα κατέβει ο Άρης στην Αθήνα για το κυριακάτικο (29/3) (13:00) αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Δημήτρης Πρίφτης μπορεί να υπολογίζει πλέον και στον Κώστα Χαρίση, ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά μαζί με τους συμπαίκτες του στο «Nick Galis Hall» μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί την περασμένη εβδομάδα.

Έτσι, ο 35χρονος σέντερ των «κιτρινόμαυρων» θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και λύνει τα χέρια του προπονητή της ομάδας, ο οποίος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ενόψει της πολύ κρίσιμης αναμέτρησης με την ΑΕΚ που θα κρίνει πολλά για τη μάχη της τετράδας και το πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των πλέι οφ.

Ο Άρης αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ, όμως το πρόγραμμα στη συνέχεια γίνεται ακόμα δυσκολότερο, καθώς έχει να αντιμετωπίσει τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας της Basket League. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος οι Θεσσαλονικείς είχαν επιβληθεί της ΑΕΚ με 86-75.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης