Παρών στην επιχείρηση αναγέννησης της ΑΕΚ θα είναι και ο Σωκράτης Τσουκαλάς.

Όπως ενημέρωσε ο μάνατζέρ του τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο νεαρός μπακ αποδέχεται την πρόταση που του έχει κάνει η «Ένωση» για τριετές «σπαστό» συμβόλαιο (1+2 χρόνια).

Αφού επισημοποιηθεί λοιπόν η συνεργασία των δυο πλευρών (με τις υπογραφές να αναμένονται ως το τέλος της εβδομάδας) ο Τσουκαλάς θα γίνει ο τρίτος παίκτης του περσινού ρόστερ -μετά τους Ανάκογλου και Τσουμάγκα- που θ’ ακολουθήσει την ΑΕΚ στην προσπάθεια αντεπίθεσης.

Πιθανότατα με περισσότερο… χώρο εξέλιξης (δεδομένης της προτεραιότητας που φέρεται να δίνει ο Βαλεντίνος Βλάχος στο εξωτερικό) και την ευκαιρία να δείξει πως οι αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις του β’ γύρου, οι οποίες ουσιαστικά του έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσει στην «Ένωση», δεν ήταν τυχαίες.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ολοκληρώνεται η ανανέωση του Μιχαηλίδη - Πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση ο Ντεσπόντοφ»

Τσακίρης: «Το πάθημα από τη Σίτι, η αντίδραση που ζητείται και οι αλλαγές»

Γκαρέ: «Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα μείνω στον Άρη, αλλά από το κλαμπ και τον πρόεδρο»

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: Γεμίζει το Πανθεσσαλικό για το ματς με τον Βόλο!

Τσακίρης: «Μόνο κάποιες παρουσίες παικτών μπορεί να κρατήσει η ΑΕΚ»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν σήμερα στις 14:00 τα εισιτήρια για ΑΕΚ σε... combo με ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Τσορμπατζόγλου: «O ''δίαυλος'' επικοινωνίας που ψάχνει ο Λίσι -Που βρίσκονται οι ανανεώσεις Μιχαηλίδη & Ζίβκοβιτς»

Στο Καυτανζόγλειο το Σάββατο ο Φοφόνκα για το Ηρακλής-Kifisia FC Tutu Deals: «Η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της»

ΑΕΚ: Επιστρέφει και στρέφεται σε Παναιτωλικό

ΠΑΟΚ: Σενάριο με Μπάνζα και Εντιαγέ μαζί – Η αγωνία για Πέλκα πριν τον ΟΦΗ

TAGS: A.E.K.