Ευχάριστα νέα για τον Σάββα Παντελίδη, καθώς ο Βαγγέλης Μάντζιος τέθηκε στη διάθεση του μετά την προπόνηση του Λεβαδειακού την Παρασκευή. Ο 31χρονος επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση του Σαββάτου (29/11, 17:15)με τον Παναιτωλικό, αν και είχε καταφέρει να βγάλει το κανονικό πρόγραμμα των Βοιωτών.

Εκτός, όπως αναμενόταν, είναι ο Άνταμ Πίντερ, που ταλαιπωρείται από θλάση και «τρέχει» για να προλάβει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (3/12, 17:15) στην εμβόλιμη 6 αγωνιστική της Super League.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Στρατηλάτης, Σηφάκης, Νικολακάκης, Τόμας, Κώτσιος, Μάγκας, Γεωργιάδης, Βούκτσεβιτς, Μαχαίρας, Γκόμεζ, Κονέ, Ζίτο, Μιλοσάβλιεφ, Σάντσες, Ορτέγα, Μάντζιος, Μπορνταγκαράι, Σοτέλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Διαφορετικοί ρόλοι, ίδιο πάθος»: Το μήνυμα ΠΑΟΚ για Μάτος και Βιεϊρίνια

Marca: «Τα τυπικά για Ολυμπιακό και Μαφέο - Το κόστος της μεταγραφής»

ΜΜΕ Ρωσίας: «Ενδιαφέρεται για Τικνιζιάν ο Ολυμπιακός»

Στην Αθήνα ο Νίκολιτς, πέφτουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο με ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Φέρνει Μαφέο, επιμένει για Τσάπρα, κοιτάζει αλλού για χαφ

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»