Εκπλήξεις στην πρώτη αποστολή του Ολυμπιακού για το 2017 και τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (Τετάρτη, 19:30).

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Αλμπέρτο Μποτία συμπεριλήφθηκε στη λίστα καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πιθανότατα θα είναι βασικός, με παρτενέρ όπως όλα δείχνουν τον Βιάνα.

Αίσθηση προκαλεί η παρουσία του Μάρκο Μάριν στην αποστολή μετά από πολύ καιρό (έχει να παίξει στο πρωτάθλημα από τις 15/10), καθώς επιβραβεύεται για την καλή παρουσία του στις προπονήσεις.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Τσόρι Ντομίνγκες, αλλά και ο Φελίπε Πάρντο, παρότι εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Ταρίκ Ελιουνούσι. Έτσι στο δεξί άκρο πιθανότερο είναι να παίξει από την αρχή ο Μανθάτης.

Από εκεί και πέρα, ο Στέφανος Καπίνο επανέρχεται μετά από δύο μήνες που έλειψε λόγω τραυματισμού.

Ο Πάουλο Μπέντο υποχρεώθηκε να αφήσει εκτός του τιμωρημένο Μιλιβόγεβιτς, τους Ντα Κόστα και Ρομαό που προετοιμάζονται για το Κόπα Άφρικα και τον τραυματία Ελαμπντελαουί.

Αναλυτικά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή για τον Αστέρα: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube