Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Την Παρασκευή (11.10) οι ποδοσφαιριστές εκτέλεσαν ένα ασκησιολόγιο αφιερωμένο στον τομέα της φυσικής κατάστασης με αλλά και χωρίς μπάλα. Πρώτα εμπόδια και τρεξίματα, μετά παιχνίδια κατοχής και για φινάλε οικογενειακό δίτερμα.

Ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε στο γυμναστήριο λόγω μία κάκωσης στο δάχτυλο του ποδιού και έκανε πρόγραμμα υψηλής έντασης, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, από την οποία αποχώρησε στο τελευταίο κομμάτι ο Λάζαρος Λάμπρου λόγω ενοχλήσεων. Ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε θεραπεία.

Το Σαββατοκύριακο το αγωνιστικό τμήμα έχει ρεπό και αναμένεται να επιστρέψει στη δουλειά τη Δευτέρα (14.10) στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Αναλαμβάνει το σκάουτινγκ ο Μπενεντέτ - Ο νέος ρόλος του Ακκά

Τσορμπατζόγλου: «Σοκ για τον ΠΑΟΚ ο αποκλεισμός - Μεγάλη αγωνία για τον Κωνσταντέλια»

Ούγκρεσιτς: «Επέλεξα τον ΠΑΟΚ γιατί αγαπώ τα ασπρόμαυρα - Θέλω πρωτάθλημα και Κύπελλο»

Λίσι: «Αν δεν υπήρχε ένα τεράστιο λάθος του διαιτητή, δεν θα ήμασταν εκτός Ευρώπης-Πρέπει να βελτιωθούμε»

Stoiximan Super League: Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο η ΑΕΚ – Ξεχωρίζει το Άρης-ΟΦΗ

ΠΑΟΚ: Στήριξη Σαββίδη στο πλάνο και τρεις μεταγραφές για την επόμενη μέρα

Ολυμπιακός: Φουλ για εξτρέμ και χαφ – Οι περιπτώσεις που ξεχωρίζουν

Κηφισιά-ΑΕΚ: «Κιτρινόμαυρη» φόρα κόντρα σε… αργοπορημένη πρεμιέρα

Asteras AKTOR-Ολυμπιακός: Στην Τρίπολη με μοναδικό στόχο τους το 2Χ2 οι «ερυθρόλευκοι»

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: Η ανάγκη για βαθμούς κοντράρεται με την ανάγκη για αντίδραση

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.