Ο Αφρικανός επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες και συμπεριελήφθη από τον Αλέκο Βοσνιάδη στους «εκλεκτούς» για το ματς με τους «πράσινους» της Βοιωτίας.

Αντίθετα, όπως ήταν ήδη γνωστό από την Παρασκευή, εκτός έμεινε ο Γιάννης Ιωάννου.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε αποστολή 21 παικτών μετά το πέρας της. Αυτήν την αποτελούν οι: Γιαννακόπουλος, Κουτζαβασίλης, Ντιόγκο, Σοϊλέδης, Γκόμες, Σπίνουλας, Αρτυματάς, Βενέτης, Γρομητσάρης, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Νούνες, Επστάιν, Κοντός, Κέβιν, Ντουαλά, Μπάουμαν, Ζορμπάς, Τουράμ και Παμλίδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι ο Ντε Φράι»

Τσακίρης: «Χέρι στήριξης, αλλά… φτυάρισε την μπάλα ο Μπουζούκης - Χωρίς τα δυο χαζά λάθη, θα έπαιρνε εύκολο διπλό η ΑΕΚ»

Επίσημο: Παρελθόν από τον Αστέρα ο Ράσταβατς!

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο που κιτρίνισε το Πανθεσσαλικό

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»