Κάτω από συνθήκες που θύμιζαν Αγγλία προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καθώς ένα πέπλο ομίχλης σκέπασε τον Πειραιά.

Παρά το… εγγλέζικο σκηνικό πάντως, το μυαλό όλων παρέμεινε στην Ελλάδα –όχι στο Μάντσεστερ και το σπουδαίο ματς του Champions League- αφού προηγείται ο αγώνας απέναντι στον ΟΦΗ.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία επέστρεψαν στις προπονήσεις –μετά το ρεπό της προηγούμενης ημέρας και το πρόγραμμα τα είχε (σχεδόν) όλα.

Συγκεκριμένα, αρχικά οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» δούλεψαν πάνω στη φυσική κατάσταση, για να ακολουθήσουν πολλές ασκήσεις σχετικές με την ανάπτυξη του παιχνιδιού και την κυκλοφορία της μπάλας.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Χολέμπας, όπως και ο Μέγιερι, σε αντίθεση με τους Σιόβα και Τόρες οι οποίοι συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν το τελευταίο διάστημα ώστε –ο καθένας στο χρόνο του- να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Γίνεται ξανά αιμοδότης στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας ο Παναθηναϊκός»

Τσορμπατζόγλου: «Τις επόμενες ημέρες ξεκαθαρίζει η κατάσταση των τραυματιών ενόψει Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Τι έκανε ο Ολυμπιακός στα δύο προηγούμενα ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Βάργκα και Ρότα θα είναι στη διάθεση του Νίκολιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Χωρίς απρόοπτα η προπόνηση του Άρη - Συνεχίζει θεραπεία ο Γαλανόπουλος

Τσακίρης: «Το μόνο άγχος στην ΑΕΚ είναι οι διεθνείς για να στραφεί σε Ολυμπιακό και Ράγιο»

Νικολακόπουλος: «Το βάρος στους Πορτογάλους στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Η σημασία της παρουσίας Πελίστρι και Σφιντέρσκι στο Μουντιάλ για τον Παναθηναϊκό»

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ θα είναι πάντα πρωταγωνίστρια και σύμμαχος της καθαρής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας»

Ταμπόρδα: «Ο αγώνας με τη Ρόμα άλλαξε τα πάντα για μένα στον Παναθηναϊκό»