Ο Πανθρακικός δοκιμάζεται στη Βέροια, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής για την Σούπερ Λίγκα με την τοπική ομάδα και ο Άκης Μάντζιος είδε τους Ιγκόρ, Ντιόγκο και Μπαϊκαρά να προπονούνται κανονικά και να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.
Ο Ιγκόρ στην προπόνηση της Παρασκευής (31/1) είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό ενώ ο δεύτερος στην μέση. Παράλληλα ο Τούρκος μέσος ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.
Ο Έλληνας τεχνικός, από εκεί και πέρα, δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Κάσες, Χρήστου όπως και τον τιμωρημένο Ντίνο Σέρεμετ.
Αναλυτικά η 19μελής αποστολή:
Ζδράβος, Αθανασιάδης, Τριανταφύλλου, Ιγκόρ, Σαμπάτ, Χασομέρης, Παπαγεωργίου, Πασχαλάκης, Εμπόου, Καθάριος, Μίκουλιτς, Ρομέου, Μολίνα, Μπαικαρά, Λαδάκης, Ντιόγκο, Μακρυδημήτρης, Τζάνης και Σαρακατσάνος.