Μέχρι να τελειώσει -αν τελειώσει- η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως... θα μας βγει η ψυχή!

Και αυτό διότι η άφιξη του Αργεντινού στο Παρίσι -και ενώ οι πρωτευουσιάνοι φέρονται να έχουν νοικιάσει ήδη τον Πύργο του Άιφελ για την παρουσίασή του- παραμένει ένα μυστήριο!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανταποκριτή της ''Equipe'', ο Μέσι βρίσκεται ακόμη στη Βαρκελώνη και δεν αναμένεται τη Δευτέρα στο Παρίσι, ο Ιταλός δημοσιογράφος Νικολό Σιρά, ωστόσο, γράφει πως... προσγειώθηκε ήδη στη γαλλική πρωτεύουσα!

Ο ανταποκριτής του γαλλικού Μέσου, Φλοράν Τορσού, γράφει συγκεκριμένα: «Ενώ οι φήμες για την άφιξη του Μέσι στο Παρίσι συνεχίζονται, δεν υπάρχουν νεότερα. Ο Αργεντινός ήταν ακόμη στη Βαρκελώνη το πρωί. Γνωρίζει ότι η Παρί τον περιμένει, αλλά δεν θέλει να βιαστεί για να τακτοποιήσει το μέλλον του, μετά τις τελευταίες έντονες μέρες». Η ''Equipe'' συμπληρώνει, δε, ότι ο 34χρονος δεν αναμένεται στη Γαλλία τη Δευτέρα.



Την ίδια στιγμή, ο Ιταλός και έγκριτος δημοσιογράφος, Νικολό Σιρά, γράφει στο Twitter πως ο Μέσι ήδη έχει προσγειωθεί στο Παρίσι και μέσα στις επόμενες ώρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μπέρδεμα...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube