Με μίνι-μανούρα ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Αργεντινής με την Πολωνία (2-0). Το επίμονο μαρκάρισμα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στον Λιονέλ Μέσι εκνεύρισε τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ενώ φάνηκε να μην κάνει δεκτή την κίνηση απολογίας που έκανε το πολωνικό «κανόνι».

Πάντως το φινάλε βρήκε και τις δύο ομάδες χαρούμενες, αφού η Αργεντινή προκρίθηκε ως πρώτη του τρίτου ομίλου, ενώ η Πολωνία μετά το ανεπαρκές 2-1 του Μεξικού επί της Σαουδικής Αραβίας, πέρασε ως δεύτερη. Ο Λεβαντόφσκι πήγε και έδωσε το χέρι με τη λήξη στον Μέσι και φαίνεται πως τα βρήκαν.

Τους δύο παίκτες συνδέει η Μπαρτσελόνα, αφού ο «Λέο» θεωρείται ο κορυφαίος παίκτης που φόρεσε ποτέ τη φανέλα της ομάδας, ενώ ο «Λέβα» είναι από το καλοκαίρι το κορυφαίο όνομα της ομάδας και πρώτος της σκόρερ.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η συγκινητική επιστολή του Εμπαπέ για το Μουντιάλ: «Πονάει και θα συνεχίσει να πονάει»

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλο: Αυτό είναι το κορυφαίο γκολ του Μουντιάλ 2026!

«Λυπάμαι που δεν σας έδωσα άλλο ένα κύπελλο»: Το συγκινητικό μήνυμα του Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ

Τέλος εποχής για τον Βίντσιτς: Αποσύρθηκε μετά τον τελικό του Μουντιάλ

Ο Μέσι ξεπερνά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ, βλέποντας μπάλα στην τρίτη κατηγορία της Αργεντινής!

Απίστευτο: Ο Ινφαντίνο συνεχάρη τους Αργεντινούς για τον επαγγελματισμό τους, ενώ... κάνει έρευνα για τον τελικό!

Παρέδες για Μέσι: «Είχε αποφασίσει ότι ο τελικός του Μουντιάλ θα ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την Αργεντινή»

Ντι Μαρία: «Για μένα το Μουντιάλ τελείωσε όταν η Αργεντινή νίκησε την Αγγλία»

Καταγγελία της Νορβηγίας εναντίον της FIFA λόγω Μπάλογκαν!

«Αποστολή εξετελέσθη»: O Πέδρο Πόρο παρέδωσε το μετάλλιο του Μουντιάλ στον παππού του