Παρέα στην κορυφή μιας ιδιαίτερης στατιστικής κατηγορίας βρίσκονται από το βράδυ της Τρίτης οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Με τα δυο γκολ που πέτυχε ο Αργεντινός στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπριζ (4-1), έφτασε τα 758 συνολικά στην καριέρα του και ξεπέρασε τον Πελέ.

Πέρα απ’ αυτό όμως, ισοφάρισε και μια ιδιότυπη επίδοση του Πορτογάλου σταρ, που έχει να κάνει με τον αριθμό ομάδων εναντίον των οποίων έχει σκοράρει στο Champions League.

Αμφότεροι λοιπόν μετράνε πλέον από 38 «πελάτες» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με αγαπημένο «θύμα» του Μέσι την Άρσεναλ (σε βάρος της οποίας έχει σκοράρει συνολικά 9 φορές).



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!