Ένας φίλος από τα (όχι και τόσο πολύ) παλιά επισκέφτηκε τη Βαρκελώνη. Ο Λιονέλ Μέσι εκμεταλλευόμενος τη διακοπή στο γαλλικό πρωτάθλημα και τη μη κλήση του στην εθνική Αργεντινής προκειμένου να επανέλθει πλήρως μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό, ταξίδεψε στην πόλη που έχει περάσει περισσότερη από τη μισή ζωή του.

Όχι για να υπογράψει ξανά στην Μπαρτσελόνα, αλλά για τα γενέθλια του Τσάβι, o oποίος κλείνει σήμερα τα 42. Ο νέος προπονητής των «μπλαουγκράνα» και άλλοτε συμπαίκτης του 34χρονου αστέρα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μαζί του και έκανε χθς βράδυ το τραπέζι στον ίδιο, αλλά και τους Ζεράρ Πικέ, Σέρχιο Μπουσκέτς και Τζόρντι Άλμπα (όλοι με τις συζύγους τους), σε ένα ιαπωνέζικο εστιατόριο.

Πολλά ΜΜΕ περίμεναν μάταια για μια δήλωση του «Λέο», ο οποίος αρκέστηκε στο να υπογράψει αυτόγραφα σε κάποιους θαυμαστές του.

O Mέσι, που μετά από 16 χρόνια στην πρώτη ομάδα της «Μπάρτσα» αποχώρησε λόγω των οικονομικών προβλημάτων του κλαμπ το καλοκαίρι για την Παρί, περνά μια δύσκολη σεζόν. Έχει δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον, με τους τραυματισμούς και τον Covid-19 να μην τον βοηθά, με αποτέλεσμα να μετρά 17 συμμετοχές, 6 γκολ και 6 ασίστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube