Ο παίκτης- κλειδί του χθεσινού θριάμβου της Μπαρτσελόνα επί της Τότεναμ με 4-2 στο Γουέμπλεϊ, Λιονέλ Μέσι, μίλησε για τη μοναδικότητα του ματς και τόνισε πως το Τσάμπιονς Λιγκ είναι το... κερασάκι στην τούρτα για όλους.

Σε δηλώσεις του λίγο μετά την επικράτηση των «μπλαουγκράνα» επί της αγγλικής ομάδας ο Αργεντινός σταρ τόνισε: «Κάναμε ένα σπουδαίο ματς. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοναδικό και είμαστε απόλυτα χαρούμενοι γιατί τα πράγματα ήρθαν όπως ακριβώς τα θέλαμε».

«Οι περισσότεροι συμπαίκτες μου ήταν φανταστικοί! Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοναδικό, κρατούσαμε την μπάλα και ο αντίπαλος έμοιαζε χαμένος», υπογράμμισε ο αρχηγός των Καταλανών.

Ωστόσο, αναγνώρισε πως η ομάδα του κουράστηκε γιατί το να παίζεις κόντρα στην Τότεναμ ποτέ δεν είναι εύκολο: «Ήμασταν προετοιμασμένοι. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις εκτός έδρας για το Τσάμπιονς Λιγκ και πόσο μάλλον στο Γουέμπλεϊ κόντρα στην Τότεναμ. Παρατηρήσαμε ότι υπήρξε μεγάλη κούραση από το ρυθμό του παιχνιδιού».

Μήλον της έριδος αποτελεί η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τον άσο των «μπλαουγκράνα» να τονίζει: «Το Τσαμπιονς Λιγκ είναι το επιδόρπιο frutillita (αργεντίνικο επιδόρπιο με κεράσι) για όλους! Αλλά για να το αποκτήσουμε πρέπει πρώτα να είμαστε καλοί σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

«Δεν θα υποτιμήσουμε καμία διοργάνωση! Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ξεχωριστό, αλλά θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα και το κύπελλο, γιατί αν θες να είσαι καλός στην Ευρώπη πρέπει να είσαι καλύτερος στα άλλο δύο», τόνισε ο Αργεντινός άσος.

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube