Το Μεσολόγγι πάλεψε μέχρι τέλους, ωστόσο δεν κατάφερε να σώσει την χρονιά στην Stoiximan Bakset League, τερματίζοντας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 5-17 και ως εκ τούτου από του χρόνου θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία.

Παρά την εξέλιξη αυτή, η διοίκηση του συλλόγου σκοπεύει στην άμεση άνοδο στα μεγάλα παρκέ της χώρας, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με τον προπονητή Ντίνο Καλαμπάκο για ακόμα έναν χρόνο, φτάνοντας έτσι τα τέσσερα έτη με τον 56χρονο κόουτς στην άκρη του πάγκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μεσολογγίου:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Ντίνο Καλαμπάκο για ένα ακόμη χρόνο.

Τα τρία χρόνια που είμαστε συνοδοιπόροι αγωνιστικά, ο coach Καλαμπάκος έγινε μέλος της οικογένειας και της πόλης μας. Οι χαρές και οι λύπες, οι επιτυχίες και οι αναποδιές μας έδεσαν, μας πείσμωσαν και μας δίδαξαν πολλά.

Έτσι με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ξεκινάμε να σχεδιάσουμε την επόμενη αγωνιστική χρονιά, το επόμενο ταξίδι, μαζί.

Καλή δύναμη coach».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης: Νίκη με 100άρα επί του Παναθηναϊκού μετά από 34 χρόνια

«Πάμεεεε….»: Πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού ο Σιάο

Σπανούλης: «Δεν είδα κάτι που με ξάφνιασε, παίξαμε έξυπνα και με καρδιά - Ευχαριστώ τον Ομπράντοβιτς για όσα μου έμαθε»

Ομπράντοβιτς: «Χρειαζόμαστε χρόνο, όπως όλα στη ζωή - Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω στον Σπανούλη»

«Και ήρθε πάλι εκείνη η ώρα, να ξαναγίνεις Αυτοκράτορας στη χώρα»: Γιορτή στο Αλεξάνδρειο για την τεράστια νίκη του Άρη!

Σπανούλης: «Κατάθεση ψυχής, δεν υστέρησε κανείς - Δεν είναι ο Άρης που ονειρεύομαι επειδή κάναμε μία μεγάλη νίκη»

Μόργκαν: «Είμαι περήφανος για την ομάδα - Οι οπαδοί, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου μού δίνουν αυτοπεποίθηση»

Η σπουδαία μάχη στο Αλεξάνδρειο και η 100άρα των «κίτρινων»: Τα highlights από το Άρης-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Πολλά μικρά πράγματα δεν πήγαν καλά, συγχαρητήρια στον Άρη»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Στο 1-2 ΠΑΟΚ και Άρης - Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό