Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν σήμερα οι οδηγοί σε πολλούς κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου, λόγω και τροχαίων ατυχημάτων που έχουν σημειωθεί επιδεινώνοντας την κατάσταση.

Μεγάλο μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί στον ανοδικό άξονα Καλλιρρόης - Αρδηττού - Βασιλέως Κωνσταντίνου - Βασιλίσσης Σοφίας έως το ύψος του Μεγάρου Μουσικής, λόγω τροχαίου. Έχουν επηρεαστεί τόσο η Λεωφόρος Βουλιαγμένης - Ηλιουπόλεως προς την Αρδηττού, όσο και η Ερατοσθένους με τη Ριζάρη. Επίσης, δυσκολεύονται για τον ίδιο λόγο όσοι κατευθύνονται από τη Βουλή προς το Χίλτον.

Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν και στο ρεύμα εξόδου της Λεωφόρου Αθηνών, στον Σκαραμαγκά, με αποτέλεσμα, εκτός από τη Λεωφόρο Αθηνών, να έχει επηρεαστεί αρνητικά και η Λεωφόρος Σχιστού.

Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται επίσης στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού, στην Αττική Οδό προς το αεροδρόμιο, στην κάθοδο της Λεωφόρου Μεσογείων στον Χολαργό, στην παραλιακή προς τον Πειραιά, κατά μήκος του Νέου Φαλήρου, και τέλος στο δεξιόστροφο του λιμανιού του Πειραιά, από το υπουργείο Ναυτιλίας προς τη Δημητρίου Γούναρη.

Εκτός λειτουργίας είναι επίσης οι σηματοδότες στη Λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της Φανερωμένης στον Χολαργό, και στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του ΚΑΤ, του Μεγάρου του ΟΤΕ καθώς και στο ύψος της Αμαρυσίας Αρτέμιδος.



Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χωρίς νερό Ζωνιανά, Κράνα και Λιβάδια μετά τις ζημιές από την κακοκαιρία

Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε οχήματα και μοτοσυκλέτες στην Αττική

Μεγάλη πορεία στην Κυψέλη για τα έργα του Μετρό - «Όχι στον τρομοπόντικα, πλήρης αποκατάσταση»

Τενεσί: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της σωφρονιστικής διοίκησης μετά την αποτυχία εκτέλεσης της Κρίστα Πάικ

Συνελήφθη στον Πειραιά ο Αφγανός που ενεπλάκη σε πυροβολισμούς με τον Αλκέτ Ριζάι στην Ανάβυσσο

Τραγωδία στη Χερσόνησο: 16χρονος με μοτοσυκλέτα νεκρός σε τροχαίο

ΗΠΑ: Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ αεροσκάφος με έξι επιβαίνοντες

Τραγωδία στην Κορινθία: Ένας 26χρονος νεκρός και άλλοι πέντε τραυματίες σε τροχαίο - Δείτε video

Ακτοπλοΐα: Λήγει το απαγορευτικό - Ξεκινούν σταδιακά τα δρομολόγια από Πειραιά και Ραφήνα

Συνεδρίασε η επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου για την εξέλιξη της κακοκαιρίας στην Κρήτη