Αγωνιστικούς… πονοκεφάλους έχει ο ΠΑΟΚ μία μέρα μετά την ήττα από το Ρέθυμνο, στο δεύτερο ματς των playoffs της Α1!

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε την Κυριακή (17/5) την προετοιμασία του για την τρίτη αναμέτρηση με τους Κρητικούς, χωρίς τους Μαρκ Κάρτερ και Κέβιν Λάνγκφορντ.

Ο Αμερικανός γκαρντ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από μία διάταση στον λαγονοψοΐτη, γεγονός που τον άφησε εκτός από το δεύτερο παιχνίδι και έτσι αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του και στο τρίτο. Από την άλλη, ο συμπατριώτης του φόργουορντ δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους, λόγω ενοχλήσεων στην ωμοπλάτη ύστερα από χτύπημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: «Ξύλο από τα ΜΑΤ σε παίκτες, μια γροθιά όλοι πήγαν να βρουν τον Τζόουνς που χτύπησε τον Ναν» - Νέο βίντεο!

Π. Αγγελόπουλος για το μέλλον Μπαρτζώκα: «Θα στείλω διακοπές τον Σκινδήλια να μην έχετε τι να γράφετε για 2 εβδομάδες»!

Ο Γουόκαπ ζήτησε από τον Χέιζ-Ντέιβις να πάει στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού για να χαιρετήσει τους παίκτες

Μπαρτζώκας: «Υπάρχει συντονισμένη επίθεση εναντίον μου - Οι σύγχρονοι Γκέμπελς αυξάνουν το κίνητρό μου»

Γουόρντ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ξεχωρίζω την Ευρωλίγκα, όμως θα θυμάμαι για πάντα και το πρωτάθλημα»

Αγγελόπουλοι: «Μας βάζετε στο ίδιο καζάνι, αλλά ο αντίπαλος κάνει 3.000 αναρτήσεις - Ξεπεράστηκαν κάποια όρια»

Μπαρτζώκας: «Ήταν μια από τις πιο σημαντικές χρονιές στην ιστορία μας»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το Game 5 και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό

Πίτερς: «Μαγική σεζόν - Όλες οι δύσκολες στιγμές άξιζαν για αυτό»

Παπανικολάου: «Φώναξα τα τέσσερα παιδιά στην απονομή γιατί είναι σημεία αναφοράς - Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.