Μετά τις θλιβερές σκηνές με συμπλοκές εκτός κι εντός γηπέδου, που οδήγησαν στην πενηντάλεπτη καθυστέρηση στη σέντρα του ματς, το θέαμα που πρόσφεραν Λιόν και Μπεσίκτας καθήλωσε τους πάντες. Η γαλλική ομάδα επικράτησε με 2-1 και πήρε μικρό προβάδισμα για να βρεθεί στα ημιτελικά του Europa League, εν όψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Κωνσταντινούπολη.

Στο 15’ ο Μπάμπελ μετά την εξαιρετική πάσα από την κομπίνα στην εκτέλεση φάουλ από τον Ταλίσκα έβαλε μπροστά την τουρκική ομάδα. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, είχαν δοκάρι με τον Φεκίρ στο πρώτο μέρος και φοβερή ευκαιρία με τον Λακαζέτ στο 71’, αλλά η επιμονή τους ανταμείφθηκε. Στο 83’ ο Τολισό μετά από σέντρα του Βαλμπουενά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο γκολκίπερ Φάμπρι έκανε τραγικό λάθος και ο Μορέλ ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Λιόν: Λόπες, Ράφαελ (53’ Ζαλέ), Μαμανά, Ντιακαμπί, Μορέλ, Τουσάρ, Τολισό, Γκεζάλ (53’ Κορνέ), Φεκίρ, Βαλμπουενά, Λακαζέτ.

Μπεσίκτας: Φάμπρι, Γκιονούλ, Μαρσέλο, Μίτροβιτς (64’ Ουισάλ), Τόσιτς, Χάτσινσον, Οζιακούπ (74’ Αρσλάν), Μπάμπελ, Ταλίσκα, Αντριάνο, Τοσούν (87’ Ινλέρ).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπεγερίν: «Τελικός και το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως και με τη Θέλτα»

Πελεγκρίνι ενόψει Παναθηναϊκού: «Να αποφύγουμε τα αμυντικά λάθη και να νικήσουμε μέσα από το παιχνίδι μας»

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη Μπέτις

Μπέτις: «Καθαρές» οι εξετάσεις του Νατάν, παίζει με Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να… διαβάσει την έλλειψη δημιουργίας, το μηδαμινό σκοράρισμα και τα λάθη της Μπέτις

Παναθηναϊκός: Και τώρα «τελικός»-Με… άλλη ομάδα στη Σεβίλλη για την πρόκριση

Τρέλα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού: Sold out και το δεύτερο τσάρτερ για Ανδαλουσία!

Οι πανηγυρισμοί στο γκολ και οι αγκαλιές όλων με τον Ταμπόρδα - Η παρακάμερα της νίκης με τη Μπέτις

Οι λεπτομέρειες για το δεύτερο τσάρτερ του Παναθηναϊκού για τη Σεβίλλη και τη ρεβάνς με τη Μπέτις

«Ελληνική απόβαση στη Σεβίλλη, εξαντλούν τα εισιτήρια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»!