Μετά το Πάσχα θα διεξαχθούν οι εναπομείναντες αγώνες του Κυπέλλου. Το αρχικό πλάνο προέβλεπε διεξαγωγή του προημιτελικού Παναθηναϊκός-Περιστέρι και του ημιτελικού μεταξύ νικητή και Λαυρίου να γίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα, ωστόσο οι πολλές αναβολές στην Stoiximan Basket League πήγαν όλο το πρόγραμμα πίσω.

Έτσι πλέον ο προημιτελικός θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα, 4 Μαΐου, στις 17:00 στο ΟΑΚΑ. Ο ημιτελικός μεταξύ του νικητή και του Λαυρίου θα γίνει στις 6 Μαΐου και ο τελικός, όπου ήδη βρίσκεται ο Προμηθέας, στις 9 Μαΐου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Εξαιτίας της αναβολής αγώνων της Basket League και μετά από σχετικό αίτημα του ΕΣΑΚΕ, η διεξαγωγή του προημιτελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, Παναθηναϊκός – Περιστέρι αντί 27/4 θα διεξαχθεί Τρίτη 4/5 στις 17.00 στο ΟΑΚΑ. Αντίστοιχα, ο ημιτελικός ανάμεσα στον νικητή της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Περιστέρι και το Λαύριο θα διεξαχθεί στις 6/5 και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών στις 9/5.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι