Ρεπόρτερ των Νάγκετς αποκαλύπτει πως ο Νίκολα Γιόκιτς θέλει να του φέρουν για συμπαίκτη τον Ράσελ Γουέστμπρουκ. «Έχει πιέσει παρασκηνιακά για να αποκτηθεί ο Γουέστμπρουκ. Δεν είναι η πρώτη φορά που θέλει να παίξει μαζί του στο Ντένβερ. Ο Γουέστμπρουκ θα δώσει στον Μάικ Μαλόουν έναν έμπιστο, βετεράνο χειριστή της μπάλας, κάτι που έχουν ανάγκη οι Νάγκετς», αναφέρει ο Χάρισον Γουίντ.

Ο Σέρβος σέντερ, που θα ήθελε το ίδιο και για τον συμπατριώτη του Βασίλιε Μίσιτς, φαίνεται πως θεωρεί ότι ο 35χρονος Αμερικανός γκαρντ μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στην περιφέρεια μετά την αποχώρηση του Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ, που πήγε στο Ορλάντο.

Ο «Ρας» ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης 4 εκατ. δολαρίων για το 2024/25 με τους Κλίπερς, ωστόσο η ομάδα του LA ψάχνει για να τον δώσει με ανταλλαγή.

Ο Γουέστμπρουκ, που... ψάχνει ακόμη το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα του, είχε φέτος 10,7 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ και 1,1 κλεψίματασ σε 22:11 κατά μέσο όρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέιτουμ με 15 πόντους στην επιστροφή από επέμβαση στον αχίλλειο, νίκη των Σέλτικς επί των Μάβερικς

Συνελήφθη να οδηγεί σε κατάσταση μέθης ο Ντίλον Μπρουκς

Πρώτος σε εύστοχα σουτ στην ιστορία του ΝΒΑ ο Λεμπρόν

Ψυχωμένοι Νάγκετς, λύγισαν τους Λέικερς με νέα ραψωδία Γιόκιτς - Άλωσαν το Χιούστον οι Γουόριορς

Πιθανό ντεμπούτο του Τέιτουμ στη σεζόν απέναντι στους Μάβερικς

Αντετοκούνμπο: «Είμαι άνθρωπος, όχι μηχανή, θα χρειαστώ χρόνο να βρω ρυθμό - Θα παλέψουμε ή θα υψώσουμε λευκή σημαία;»

Οι πιθανότητες των Μπακς για τα playoffs μετά την ήττα από τους Χοκς

Ξέσπασε ο Αντετοκούνμπο: Πέταξε την μπάλα και τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή στη νέα ήττα των Μπακς

Δεν φτάνει ο Αντετοκούνμπο: Νέα ήττα για τους Μπακς και πίεση για τα playoffs

Χόλμγκρεν «εκτέλεσε» από νωρίς, οι Θάντερ λύγισαν τους Νικς - Παρέλαση των Χόρνετς κόντρα στους Σέλτικς