Εν αναμονή της συνάντησης που θα έχουν οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας με τον Γιάννη Αλαφούζο βρίσκονται στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να «τρέξουν» τα θέματα του προγραμματισμού για τη νέα σεζόν. Το ραντεβού θα γίνει μετά το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (16:00), πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, καθώς ο μεγαλομέτοχος δεν βρίσκεται στην Αθήνα.

Ασφαλώς ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» έχουν κάνει ήδη την προεργασία τους αξιολογώντας το υπάρχον ρόστερ και σημειώνοντας τις ανάγκες που υπάρχουν. Μάλιστα ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να έχει ενημερώσει ήδη τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για το τι χρειάζεται η ομάδα.

Το ακριβές ύψος του διαθέσιμου μπάτζετ θα καθοριστεί στο ραντεβού που θα γίνει. Μεγάλες διαφορές δεν θα υπάρχουν, καθώς η οικονομική πολιτική θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, με βασικό στόχο την εξυγίανση της ΠΑΕ. Πάντως είναι πιθανό να υπάρχει μια αύξηση στα χρήματα που θα διατεθούν για την ενίσχυση της ομάδας, που θα γίνουν αρκετά περισσότερα αν απαλλαγούν οι «πράσινοι» από κάποια μεγάλα συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται (π.χ. Μουνιέ) ή ακόμη πιο πολύ αν υπάρξει κάποια πώληση παίκτη και έρθουν χρήματα στα ταμεία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube