Στο Αγρίνιο βρίσκεται ο Μάουρο Πόι και σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναιτωλικό. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός, που παίζει από το 2007 στην Ελλάδα σε Ξάνθη και Λεβαδειακό, έχει συμφωνήσει σε όλα και θα δώσει το «παρών» στην ανεπίσημη πρώτη της ομάδας.

Στο μεταξύ, από την Αργεντινή αναφέρεται πως ο Παναιτωλικός συμφώνησε με τον Φερνάντο Γοδόι για δύο χρόνια και μάλιστα ο παίκτης είναι στο… δρόμο για την Ελλάδα. Ο 23χρονος Αργεντινός μεσοαμυντικός (1,72μ. ύψος) έμεινε ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε, όπου αγωνίζεται από την αρχή της καριέρας του. Φέτος είχε 16 συμμετοχές και 1 γκολ με το σύλλογο της Αργεντινής.

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις, για τα άκρα είναι πάντα στα υπόψη ο Στέργος Μαρίνος που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ενώ για τη θέση του τερματοφύλακα έχει προταθεί κι εξετάζεται ο Βέλιμιρ Ράντμαν. «Παράθυρο» υπάρχει και για την προσθήκη ενός ακόμη στόπερ, εφόσον βρεθεί κάτι καλό από την ξένη αγορά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξασφάλισε τη θετική γνωμοδότηση για την Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Διαγωνισμός του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ: Κληρώνει τη φανέλα Βάργκα με Άρη

ΑΕΚ: Επιστρέφει μετά τη διακοπή ο Βάργκα - Η πορεία της αποκατάστασης θα κρίνει τη συμμετοχή του με ΟΦΗ

Ζητά και άλλα εισιτήρια ο Ολυμπιακός για τη Λειβαδιά

Επίθεση Άρη σε Βρούτση: «Η υποκρισία σας ξεχειλίζει, εσείς ο ίδιος ''πυροβολείτε'' το ποδόσφαιρο - Αλλάξτε απόφαση»!

Τσακίρης: «Τι φέρνει για την ΑΕΚ η απουσία του Βάργκα ενόψει Βόλου - Το συμπέρασμα με Γκεοργκίεφ και ο Αλεξίου»

Νικολακόπουλος: «Οι αλλαγές με Πουέρτα και μπακ στον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μάριου Ηλιόπουλου: «Συνέχισε να μας εμπνέεις την πίστη και το πάθος για κορυφή»

Στην τελική ευθεία για το ματς με τον Παναιτωλικό με τους γνωστούς απόντες ο ΠΑΟΚ

Δεσύλλας: «Ενδεχομένως με Ουναϊ ως 10άρι και Λιβάι Γκαρσία δεξιά ο Παναθηναϊκός με Καλαμάτα»