Ο Νάτσο Σκόκο ήταν μέχρι χθες ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο οποίος είχε δώσει τη νίκη στην «Ένωση» επί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Συγκεκριμένα, στις 6 Ιανουαρίου 2010 ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε καταφέρει να αιφνιδιάσει τον Αντώνη Νικολοπολίδη και να διαμορφώσει το τελικό 1-2 στο Καραϊσκάκη.
Χθες ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς κατάφερε να πετύχει το μοναδικό επίτευγμα που ήταν μέχρι χθες μόνο στην κατοχή του Σκόκο, παρότι η μπάλα άλλαξε πορεία από την παρέμβαση του Μανουέλ Ντα Κόστα που ήταν στο τείχος.
Δύο γκολ σε βάρος του Ολυμπιακού με απευθείας εκτέλεση φάουλ έχει πετύχει και ο Βασίλης Τσιάρτας, όμως ήταν για το πρωτάθλημα: η πρώτη ήταν στην ήττα της ΑΕΚ με σκορ 2-1 στις 20 Ιανουαρίου 2002 στη Νέα Φιλαδέλφεια και η άλλη ήταν στη νίκη με σκορ 26 Φεβρουαρίου 2001 στο ουδέτερο «Γεντί Κουλέ».