Όποιος ενισχύθηκε… ενισχύθηκε για την Ευρωλίγκα!

Η προθεσμία δήλωσης νέου παίκτη στο ρόστερ έληξε στις 19:00 ώρα Ελλάδας της Τετάρτης (26/2) και έτσι πλέον οι ομάδες της διοργάνωσης θα πορευτούν ως έχουν μέχρι το τέλος.

Από τις ομάδες που δήλωσαν πρόσφατα νέους παίκτες ήταν ο Ολυμπιακός, μετά την άρση του ban, με τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Ντουάιτ Μπάικς, ενώ παράλληλα οι Πειραιώτες δήλωσαν και τον Βασίλη Χρηστίδη, ο οποίος ανήκει στην αναπτυξιακή ομάδα. Από ‘κει και πέρα, νέα πρόσωπα απέκτησε και η Βιλερμπάν και συγκεκριμένα τον Ντέβιον Μπέρι, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο παρελθόν σε Κολοσσό Ρόδου και Πανιώνιο, αλλά και τον πρώην παίκτη των Σέλτικς, Γκερσόν Γιαμπουσελέ.

Επίσης και ο Παναθηναϊκός ήταν από τους τελευταίους που προχώρησαν σε δήλωση παίκτη πριν τη λήξη της σχετικής προθεσμίας, με τον Γιάννη Αθηναίου, ενώ η Άλμπα Βερολίνου «ανέβασε» από τη δεύτερη ομάδα τον 17χρονο Κινέζο Χάο Ντάι και η Μπασκόνια αντίστοιχα τον Λαουτάρο Λόπεθ.

Τέλος, ο Ερυθρός Αστέρας δήλωσε στο ρόστερ τον νεοαποκτηθέντα Κεϊλίν Λούκας, ο οποίος τη σεζόν 2011/12 είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube