Με εμπειρία από το ανώτατο ποδοσφαιρικό επίπεδο στη Γερμανία, ο διεθνής δεξιός μπακ με την εθνική ομάδα της Ελβετίας, Λεωνίδας Στεργίου, στην ηλικία των 23 ετών, παραχωρείται δανεικός από τη Στουτγκάρδη στη Χάιντενχαϊμ μέχρι το φινάλε της σεζόν.
«Παίρνουμε εμπειρία και έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά την Bundesliga» ανέφερε ο πρόεδρος της νέας ομάδας του νεαρού αμυντικού, Χόλγκερ Σάνβαλντ.
Ο Στεργίου είναι γεννημένος στην Ελβετία (Wattwil), με Ελληνο-σερβική καταγωγή και η ομάδα που τον ανέδειξε και τον βοήθησε να βρεθεί σε ανδρικό ποδοσφαιρικό επίπεδο ήταν η Σεν Γκάλεν. Εκεί ανήκε από το 2015 και τον Φεβρουάριο του 2019 έπαιξε με την πρώτη ομάδα.
Η Στουτγκάρδη είχε πάρει δανεικό τον Ελβετό διεθνή από τη Σεν Γκάλεν για μια σεζόν, αλλά έπειτα προχώρησε στην αγορά του, με συμβόλαιο μέχρι το 2028. Ωστόσο, για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν θα βρίσκεται στη Χάιντενχαϊμ.