Από την πρώτη στιγμή που οριστικοποιήθηκε πως θα ‘ναι οι «άρχοντες» του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι Μπάγεβιτς, Δέλλας και Ζήκος (έκαστος στον τομέα του) δουλεύουν καθημερινά πάνω στον σχεδιασμό της νέας ΑΕΚ.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν η… πραγματικά νέα ΑΕΚ να βρίσκεται σε δράση κι εκείνοι ν’ απουσιάζουν.

Έτσι, ο Ζήκος (ως προοριζόμενος ν’ αναλάβει τις ακαδημίες), ο προπονητής και ο εκτελών ήδη χρέη γενικού διευθυντή βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στην Ερυθραία για να παρακολουθήσουν φιλικό παιχνίδι της ομάδας U-20.

Με σκοπό φυσικά να «χτίσουν» όσο το δυνατόν πιο τεκμηριωμένη άποψη για τους νεαρούς που έχει στη διάθεσή του ο Ντανιέλ Μπατίστα, αλλά και να διακρίνουν αν και ποιοι μπορούν άμεσα να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ολοκληρώνεται η ανανέωση του Μιχαηλίδη - Πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση ο Ντεσπόντοφ»

Τσακίρης: «Το πάθημα από τη Σίτι, η αντίδραση που ζητείται και οι αλλαγές»

Γκαρέ: «Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα μείνω στον Άρη, αλλά από το κλαμπ και τον πρόεδρο»

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: Γεμίζει το Πανθεσσαλικό για το ματς με τον Βόλο!

Τσακίρης: «Μόνο κάποιες παρουσίες παικτών μπορεί να κρατήσει η ΑΕΚ»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν σήμερα στις 14:00 τα εισιτήρια για ΑΕΚ σε... combo με ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Τσορμπατζόγλου: «O ''δίαυλος'' επικοινωνίας που ψάχνει ο Λίσι -Που βρίσκονται οι ανανεώσεις Μιχαηλίδη & Ζίβκοβιτς»

Στο Καυτανζόγλειο το Σάββατο ο Φοφόνκα για το Ηρακλής-Kifisia FC Tutu Deals: «Η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της»

ΑΕΚ: Επιστρέφει και στρέφεται σε Παναιτωλικό

ΠΑΟΚ: Σενάριο με Μπάνζα και Εντιαγέ μαζί – Η αγωνία για Πέλκα πριν τον ΟΦΗ

TAGS: A.E.K.