Λένε πως δεν έχεις ποτέ δεύτερη ευκαιρία να κάνεις καλή πρώτη εντύπωση. Και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τα πηγαίνει περίφημα σε αυτόν τον τομέα, καθώς η παράδοση που έχει στα πρώτα του ματς σε πάγκους ομάδων Super League είναι εξαιρετική και συνεχίστηκε χθες στο 1-0 επί του ΠΑΟΚ.

Στις 31 Αυγούστου του 2008 είχε οδηγήσει τη Λάρισα στο 3-0 επί του Θρασύβουλου, δύο χρόνια μετά, στις 28 Αυγούστου του 2010, είχε αρχίσει τη σεζόν στον Ηρακλή με 2-1 απέναντι στον Ολυμπιακό. Στην πρώτη του θητεία στην Ξάνθη έχασε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 28 Αυγούστου 2011, αλλά η έναρξη της δεύτερης θητείας του στους Ακρίτες, στις 9 Δεκεμβρίου του 2012, είχε συνδυαστεί με νίκη επί του Πανιωνίου.

Στο πέρασμά του από την Κρήτη δεν είχε εξίσου καλές πρεμιέρες, καθώς με τον Πλατανιά στις 17 Αυγούστου του 2013 είχε μείνει στο 2-2 με τη Βέροια στα Περιβόλια, ενώ στις 27 Ιανουαρίου 2014 γνώρισε την ήττα με τον Εργοτέλη από τον Παναιτωλικό στο Παγκρήτιο με 1-0. Ως προπονητής του Πανιωνίου είχε αρχίσει στις 14 Δεκεμβρίου 2014 με 2-0 επί του ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη.

Συνολικά σε οκτώ πρεμιέρες ο 48χρονος τεχνικός μετρά πλέον πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Διόλου άσχημα…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς: «Νέες προκλήσεις μπροστά μας - Περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ»

«Φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ραπίντ στη Βιέννη στις 15 Ιουλίου»

Οι Ρώσοι συνδέουν τον Παναθηναϊκό με τον Μαξίμ Μπορίσκο για τη θέση του τερματοφύλακα!

Τσορμπατζόγλου: «Τι σημαίνει η απουσία Λουτσέσκου από τη σύσκεψη του ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για Γιαννούλη»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με το κανάλι του Παναθηναϊκού που θα δημιουργηθεί»

Τσακίρης: «Ήθελε πολύ την επέκταση και ο Νίκολιτς και η ΑΕΚ - Τι ισχύει με τις ανανεώσεις Πήλιου, Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Γιαννούλη και θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή»

Ηλιόπουλος: «Είμαστε ο λόγος ανησυχίας των αντιπάλων μας» - Νίκολιτς: «Υπέγραψα τα λόγια που είπες, Πρόεδρε»

«Το σύμπαν αποφάσισε ότι θα μείνουμε μαζί»: Επίσημη η επέκταση του πρωταθλητή Νίκολιτς στην ΑΕΚ έως το 2029!

Αποχαιρέτησε τον Ξενόπουλο η Κηφισιά!