Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είχε τραυματιστεί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα «παράθυρα» του Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων των Σακραμέντο Κινγκς στο ξεκίνημα της σεζόν.

Σύμφωνα με πηγές του εξωτερικού, η επάνοδος του ο 26χρονου διεθνή Σέρβου εμφανίζεται πολύ πιθανή να συμβεί στην αναμέτρηση των «βασιλιάδων» απέναντι στους Ράπτορς.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι η τελική απόφαση για την συμμετοχή ή μη του Μπογκντάνοβιτς στην αποστολή των Κινγκς θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, δίχως να αποκλείεται το ενδεχόμενο ο οργανισμός να τον διατηρήσει εκτός μέχρι την Παρασκευή ή το Σάββατο.

Δείτε την φωτογραφία:





Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

NBA Τop 10: Οδοστρωτήρας Γουεμπανιαμά, ανεμόμυλος από Αντετοκούνμπο

Βούτσεβιτς: «Ο Αντετοκούνμπο είχε νεύρα γιατί οι Μπουλς δεν τον θέλουν με ανταλλαγή»

Αντετοκούνμπο: «Μη με ρωτάτε αν θέλω να είμαι εδώ! Είναι ασέβεια!»

Ένταση στο φινάλε: το κάρφωμα του Αντετοκούνμπο άναψε «φωτιές» στο Μπουλς–Μπακς

Ποιο... πνεύμα των Χριστουγέννων; Αλβαράδο και Γουίλιαμς έπαιξαν μπουνιές και αποβλήθηκαν

Οι Τζαζ έβαλαν «στοπ» στο σερί των Σπερς – Επιστροφή Γουεμπανιαμά, αλλά νίκη για Γιούτα

Ιστορικό βράδυ για Γουέστμπρουκ: Ξεπέρασε τον Μάτζικ στις ασίστ και λύγισε τους Μάβερικς

Επέστρεψε και τους… ξεκόλλησε ο Αντετοκούνμπο – Οι Μπακς έβαλαν τέλος στο σερί των Μπουλς

Επιστρέφει οριστικά κόντρα στους Μπουλς ο Αντετονκούμπο

Ιστορικό επίτευγμα για τον Γουέστμπρουκ: Πέρασε τον Μάτζικ Τζόνσον στις ασίστ και ανέβηκε 7ος στην ιστορία του NBA!