Όσα έγιναν την Κυριακή στη Λεωφόρο, αλλά και όσα γίνονται εδώ και χρόνια στα ελληνικά γήπεδα, έχουν προκαλέσει τεράστιο προβληματισμό στην κυβέρνηση. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, που από την πρώτη στιγμή είχε θέσει προτεραιότητά του την πάταξη της βίας, έχει αποφασίσει να σκληρύνει τη στάση του.

Οι φήμες περί απόφασης ακόμη και για άμεση διακοπή του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, δεν πρέπει να αποκλειστούν. Πάντως προτίθεται σίγουρα να ανακοινώσει νέα αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας απαιτώντας την τήρησή τους από όλους και σε περίπτωση που δεν δει… συμμόρφωση, θα φτάσει και στο έσχατο σημείο της διακοπής της αγωνιστικής δράσης.

Για την ώρα, πάντως, θα καλέσει σε σύσκεψη τους ποδοσφαιρικούς φορείς (μετά τις ξεχωριστές επαφές που είχε τις προηγούμενες μέρες με διοικητικούς ηγέτες των μεγάλων ομάδων, της Super League και της ΕΠΟ) για την αντιμετώπιση της βίας και θα περάσει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως η ανοχή της κυβέρνησης τελείωσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Συνεχίζονται οι επαφές με Ελ Κααμπί για το συμβόλαιο

Τσακίρης: «Λίγες αλλαγές από τον Νίκολιτς στο Αγρίνιο»

Δεσύλλας: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11αδα»

Λέτο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Μπενίτεθ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου - Να δημιουργούμε περισσότερες ''καθαρές'' ευκαιρίες»

Τσανάκας: «Να μη δώσει ευκαιρίες στον Άρη ο Ολυμπιακός - Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ»

Δύο δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά όλα στο μηδέν: Τα highlights του Κηφισιά-Asteras AKTOR

Σαββόπουλος: «Μετρημένα κουκιά στην άμυνα του Άρη, Μορόν και Γένσεν κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις»

Τρέλα στο Αγρίνιο στην άφιξη της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης - Τέιλορ και Μπιάνκο διεκδικούν θέση στην 11άδα»