Πυρετός διεργασιών και συνομιλιών μετά από την «πεντάρα» στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα για τους διοικούντες τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, ο πρόεδρος της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, έχει αποφασίσει να απολύσει τον προπονητή Ζουλιέν Λοπετέγι, κάτι που θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα.

Από ‘κει και πέρα, ο Αντόνιο Κόντε φέρεται να είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει τον πάγκο των «μερένχες», με τον Ιταλό να ταξιδεύει στη Μαδρίτη τη Δευτέρα για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Όσον αφορά το ματς Κυπέλλου με τη Μελίγια την Τετάρτη, η πρόθεση των ιθυνόντων της Ρεάλ είναι να καθοδηγήσει την ομάδα ο τεχνικός της Καστίγια, Σαντιάγο Σολάρι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σώθηκε από «στραπάτσο» στη Βιτόρια και περιμένει «δώρο» από… Λεβάντε η Βιγιαρεάλ

Αλμέιδα: «Εκτοξεύουν πυραύλους που κοστίζουν 50 εκατομμύρια ευρώ, γιατί δεν τα ξοδεύουν σε τρόφιμα και εκπαίδευση;»

Μειώθηκε κατά μία αγωνιστική η ποινή του Αλμέιδα

La Liga-28η αγωνιστική: Δυνατή μονομαχία με τη Σεβίλλη των Αλμέιδα-Βλαχοδήμου για την Μπαρτσελόνα

Επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Νταβίντ Βίγια - Ο ρόλος που αναλαμβάνει

Έπιασε δουλειά από νωρίς ο Κορδόν: H Σεβίλλη έχει κλείσει ήδη τρεις μεταγραφές για τη νέα σεζόν!

Ρεάλ Μαδρίτης: Μηδενική ανοχή μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό - Απαγορεύεται κάθε σύνθημα για Γκουαρδιόλα!

Χειρουργήθηκε ο Ροντρίγκο - Εκτός δράσης για περίπου έναν χρόνο

Κούμαν για Πέδρι: «Ήθελαν να τον δώσουν δανεικό, αλλά είδα τη σύνδεσή του με τον Μέσι - Πάσαρε μόνο σε αυτόν»

Σοβαρές σκέψεις για Ποτσετίνο στη Ρεάλ Μαδρίτης!