Μετά από απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο Ιωνικός θα αγωνιστεί με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών μετά τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής με τον Πανελευσινιακό.

Η ΕΠΟ εκτός την τιμωρία της μιας αγωνιστικής επέβαλε και στην ομάδα της Νίκαιας χρηματική ποινή τριακοσίων ευρώ που καλείται να πληρώσει η διοίκηση του συλλόγου.

Την συμπαράσταση του κόσμου ο Ιωνικός θα την στερηθεί στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου με την Πεύκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:
Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ. 320/5-12-2013 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ και του σωματείου ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στο σωματείο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση