Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο δύο πρώην «ερυθρόλευκοι» να συνυπάρξουν και να συνεργαστούν ξανά, αυτή τη φορά ωστόσο κάτω από διαφορετικό περιβάλλον.

Ο λόγος για τους Μίτσελ και Ρομπέρτο, μια και ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού βρίσκεται μία ανάσα από την μετακίνηση του στην Μάλαγα, εκεί όπου είναι προπονητής ο Μαδριλένος τεχνικός.

Η διοίκηση του συλλόγου της Ανδαλουσίας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις εδώ και αρκετό διάστημα με την Εσπανιόλ στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του 31χρονου γκολκίπερ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το ποσό της τελικής συμφωνίας θα ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ρόμπερτο, το περσινό καλοκαίρι άφησε τον Ολυμπιακό προκειμένου να επιστρέψει στην Ισπανία για λογαριασμό της Εσπανιόλ. Ωστόσο, η απόφαση του αυτή δεν φάνηκε να τον δικαιώνει, καθώς δεν κατάφερε σε καμία στιγμή της σεζόν να εξασφαλίσει θέση του βασικού και βρισκόταν συνεχώς υπό την σκιά του Ντιέγκο Λόπεζ.

Για το λόγο αυτό θεωρεί πως μία μετακίνηση στη Μάλαγα όπου θα μπορέσει να συνυπάρξει με τον πρώην προπονητή του Μίτσελ, θα του δώσει την δυνατότητα να εμφανίσει το πραγματικό του πρόσωπο και να αναζωογονήσει την καριέρα του.

Όπως και να ‘χει μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube