Ο Ολυμπιακός νίκησε 10-4 τη Βουλιαγμένη στον δεύτερο τελικό της Α1 πόλο γυναικών και έκανε το 2-0 στη σειρά, οπότε με νίκη στο «Πέτρος Καπαγέροφ» την Τρίτη θα πάρει τον τίτλο και θα κάνει τα πρώτο νταμπλ στην ιστορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη ήταν «καταιγιστική» από την έναρξη της αναμέτρησης και, με εξαιρετική άμυνα, δεν άφησε τη Βουλιαγμένη να σκοράρει, οπότε και προηγήθηκε με 5-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου προσπάθησε να αντιδράσει στην τρίτη περίοδο, πετυχαίνοντας 3 σερί γκολ, όμως ο Ολυμπιακός συνέχισε να σκοράρει και αύξησε τη διαφορά.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα η Έγκενς με τέσσερα γκολ.


Οκτάλεπτα: 0-2, 0-3, 3-3, 1-2

ΒΟΛΙΑΓΜΕΝΗ (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νίχαους 1, Χυδηριώτη 1, Τζελέπη, Κώτσια, Ξενάκη, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας, Διαμαντοπούλου, Λούδη, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ει. 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε., Έγκενς 4, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Έμολο 2, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube