Ούτε στον εχθρό της δεν θα ευχόταν να περάσει αυτό που πέρασε μία Αμερικανίδα, η οποία ήθελε να απολαύσει το ανοιξιάτικο μπάνιο της σε λίμνη της Φλόριντα.

Καθώς εκείνη κολυμπούσε αμέριμνη μέσα στα νερά σε κάποια στιγμή αντιλαμβάνεται ότι κάτι βρίσκεται ακριβώς από κάτω της, με το οποίο μάλιστα έρχεται σε επαφή!

Πρόκειται για έναν μανάτος, ένα θαλάσσιο θηλαστικό που χαρακτηρίζεται και ως «αγελάδα της θάλασσας».



Εκείνη δεν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς γίνεται και, όπως θα διαπιστώσετε και από το βίντεο, το ζώο ήθελε προφανώς να παίξει μαζί της, καθώς συνήθως τρέφεται με φυτά που βρίσκει μέσα σε λίμνες ή θάλασσες, ανάλογα με το πού βρίσκεται.

Αυτό μπορεί να φτάσει μέχρι τα 4 μέτρα σε ύψος και 590 κιλά σε βάρος και το όνομά του (μανάτος) προέρχεται από το Τάινο, μία έκφραση από τους πρόγονους της Κολομβίας, που σημαίνει «στήθος».

Δείτε το βίντεο

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τι θα γινόταν αν σκόραρε ο Κόλο Μουανί: Φοβερό βίντεο με AI που ανατρέπει την ιστορία!

Δεν δυσκολεύτηκε: Ο Ίρβινγκ έβγαλε νοκ-άουτ ρομπότ μάχης με μία σπρωξιά!

Ο Βιν Ντίζελ έριξε τη... βόμβα: «Έχει γραφτεί ρόλος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Fast & Furious 11»!

Κι όμως, το έχασε: Η ευκαιρία της χρονιάς ήρθε από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!

Η Bollywood πρόταση γάμου που μάγεψε την Times Square κι έγινε Viral

Απίθανο: Παίκτης στη Γερμανία… έκλεψε από αντίπαλο το χαρτάκι με τις οδηγίες του προπονητή!

Δασκάλα χορού σωριάζεται λόγω υπογλυκαιμίας και οι μαθήτριες ακολουθούν νομίζοντας πως είναι χορευτικό!

Αυτός πληρώνει και κάνει ό,τι θέλει: Πρόεδρος ομάδας στην Παραγουάη έβαλε αλλαγή τον εαυτό του

Κομήτης από άλλο άστρο επισκέπτεται το ηλιακό μας σύστημα - Ορατός με τηλεσκόπιο

Ποιος Τσιλαβέρτ και ποιος Χιγκίτα; Ο τερματοφύλακας της U9 της Άιντραχτ ντρίμπλαρε τους πάντες και σκόραρε