Επιστροφή του Εγιάλ Γκολάσα σε αποστολή του ΠΑΟΚ και έχει τη δυνατότητα ο Ιγκόρ Τούντορ να τον χρησιμοποιήσει στο εντός έδρας ματς (20/12, 15:00) με τον Πλατανιά. Ο Ισραηλινός χαφ πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης για τρίτη σερί ημέρα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Ο Μιγκέλ Βίτορ γυμνάστηκε και αυτός κανονικά, αλλά το τεχνικό τιμ δεν πήρε το ρίσκο να τον συμπεριλάβει στην 19αδα, ώστε να είναι 100% έτοιμος στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της Super League.

Ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης ακολούθησαν οι Χαρίσης, Κίτσιου, Κόστα, Ζάιρο, όπως κι ο Κ.Σαββίδης που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Όλοι έμειναν εκτός αποστολής, συν τους επίσης τραυματίες Γλύκο και Γκάρι Ροντρίγκες.

Το βάρος στην τακτική έριξε ο Κροάτης τεχνικός, που ανέλυσε στους παίκτες του πως θέλει να κινηθούν στην αναμέτρηση με τους Χανιώτες.

Η αποστολή: Όλσεν, Μελίσσας, Σκόνδρας, Λέοβατς, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Κάτσε, Πέλκας, Σάμπο, Μακ, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ, Γκολάσα, Κοροβέσης, Αντόνις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.