Με δυνατούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της η Ξάνθη πριν το Σαββατοκύριακο (18-19/08) το οποίο περιλαμβάνει άλλες δύο αναμετρήσεις προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα, η ακριτική ομάδα γυμνάστηκε στο προπονητήριό της το απόγευμα της Παρασκευής, με την τεχνική ηγεσία να δίνει έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, στα τελειώματα και στις στατικές φάσεις πριν το νέο φιλικό, με την ΑΕΛ.

Το αυριανό ματς θα ξεκινήσει στις 18:30 στο «Xanthi FC Arena» και θα είναι το έβδομο παιχνίδι προετοιμασίας, μετά τα τέσσερα φιλικά στην Βουλγαρία (νίκη με 3-2 επί της Αλτίν Ασίρ, ισοπαλία 0-0 με τη Ν. Σαλαμίνα, νίκη με 1-2 επί της Μπότεφ Βράτζα, ήττα με 1-2 από την ΑΕΛ Λεμεσού) και τα δύο στην Ξάνθη (ήττα με 0-1 από τον Άρη, νίκη με 3-0 επί του Ορφέα Ξάνθης).

Ασκήσεις αποκατάστασης ακολούθησαν οι Λισγάρας και Μπρίτο ενώ ο Σαρπόνγκ συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρομερός Τσιφτσής και διπλό στοπ σε Ζίνι-Βάργκα

Απείλησε με το... καλησπέρα η ΑΕΚ: Έβγαλε το πλασέ του Πινέδα ο Τσιφτσής!

Ο θερμός εναγκαλισμός Νίκολιτς-Λουτσέσκου πριν τη σέντρα στο ντέρμπι «δικεφάλων»

Απίθανη ατμόσφαιρα πριν τη σέντρα του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - Γέμισε με χαρτάκια η Allwyn Arena!

Με Λόβρεν βασικό ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ - Στον πάγκο Ζίβκοβιτς και Μεϊτέ

Με Περέιρα, Γκατσίνοβιτς και Ζίνι η ενδεκάδα της ΑΕΚ - Στον πάγκο Γιόβιτς και Κοϊτά!

«Ντόπες» του κόσμου του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο της ομάδας πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Λεμονής: «Έχω ζήσει ως οπαδός του Ολυμπιακού τη Λεωφόρο - Από τα πιο όμορφα γήπεδα για εμένα»

Μπενίτεθ: «Οι οπαδοί μου λένε ''πρέπει να κερδίσεις τον Ολυμπιακό'' - Συναισθηματικό το τελευταίο ντέρμπι στη Λεωφόρο»

Τσακίρης: «Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ να ''τελειώσει'' τον έναν εκ των δύο διεκδικητών του τίτλου»

TAGS: Ξάνθη