Έτσι, την Πέμπτη η ΚΑΕ έχει οργανώσει κάτι ξεχωριστό για την ομάδα. Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Χατζηλαζάρου, προσκάλεσε τα μέλη της διοίκησης, τους αθλητές, την τεχνική ηγεσία και το stuff στο ξενοδοχείο που διαθέτει, το «Lindos Princess».

Αμέσως μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης, οι προπονητές και οι αθλητές θα μεταβούν στη νότια πλευρά του «σμαραγδένιου νησιού».

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Βασίλης Φραγκιάς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και προετοιμάζει πλήρη την ομάδα για το ματς με τους «κιτρινόμαυρους».

Τέλος, ο Κολοσσός ανακοινώνει πως: «Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Άρη (Σάββατο 19:00) θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων, δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Συγκεκριμένα, το εκδοτήριο που βρίσκεται στο Βενετόκλειο θα είναι ανοιχτό για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ και η ομάδα μας καλεί τον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να βοηθήσει την προσπάθεια της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός, στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευχαρίστησε τον Γιαννακόπουλο ο Ερασιτέχνης: «Μεγάλη ενέργεια Παναθηναϊκής αλληλεγγύης - Ο σύλλογος είναι οικογένεια»

Ομπράντοβιτς: «Σήμαινε πολλά για εμένα ο Παύλος, ήταν δεύτερος πατέρας μου - Με τον Δημήτρη είμαστε στην ίδια γραμμή»

«Η άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Φρανσίσκο, αλλά και ο ΠΑΟΚ που δείχνει ότι… έρχεται»: Το σχόλιο των Ρομπόλη και Πετρίδη

Φρανσίσκο: «Νιώθω 1000% έτοιμος, πολύ καλή η συνεργασία με Ομπράντοβιτς - Ανυπομονώ να φωνάξω μαζί με τον κόσμο»

Μαντζούκας: «Βγάλαμε ενέργεια από την άμυνα, πήραμε αυτά που έπρεπε από το ματς»

Η βραδιά «πράσινης» ενότητας και οι... πύραυλοι του Ζοτς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπουργκ

Άλλο επίπεδο ο Παναθηναϊκός, έκανε πλάκα στην Μπουργκ στη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς!

Το τρίποντο του 16χρονου Βαρβαρίτη και η καθολική αποθέωση από το κοινό του Παναθηναϊκού!

Το κοινό ποστάρισμα ΠΑΕ και ΚΑΕ με Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο: «United we stand»!

Σπανούλης: «Ικανοποιημένος με την σκληράδα και τον χαρακτήρα των παικτών μου»