Τεράστια οικονομική ζημιά, σε οικονομικά δύσκολους καιρούς, έχει υποστεί ο Παναθηναϊκός από τα πρόστιμα που του έχουν επιβληθεί τη φετινή περίοδο. Μέχρι στιγμής οι «πράσινοι» έχουν κληθεί να πληρώσουν 266.100 ευρώ, ποσό που αναμένεται να αυξηθεί από την τιμωρία που επίκειται για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου.

Αν συνυπολογιστούν και τα… διαφυγόντα κέρδη από τα τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών (ένα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και άλλα δύο μετά τη χθεσινή ποινή της έδρας) τότε γίνεται σαφές πως το κόστος είναι ακόμη μεγαλύτερο και ισοδυναμεί και τουλάχιστον μία καλή μεταγραφή για το «τριφύλλι». Άλλωστε για τις φετινές μεταγραφές δόθηκαν σε ομάδα χρήματα μόνο για τον Ατζαγκούν, 200.000 ευρώ.

Φρεσκάρισμα με Αστέρα

Μετά το χθεσινό ρεπό ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις προπονήσεις σήμερα αρχίζοντας προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, όπου με νίκη έρχεται πιο κοντά ο στόχος της πρωτιάς στα play offs. Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να φρεσκάρει την ομάδα του, με τον Νάνο και τον Καρέλη να επιστρέφουν στην ενδεκάδα και πιθανώς να υπάρχουν κι άλλα νέα πρόσωπα. Εκτός πλάνων είναι ο Πέτριτς που χθες βράδυ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και σήμερα θα διαπιστωθεί πόσο θα μείνει εκτός δράσης μετά το μυϊκό τραυματισμό του. Θεωρείται πάντως απίθανο να προλάβει έστω και το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Αυτούς τους παίκτες περιμένει σε καλύτερη κατάσταση ο Νίστρουπ μετά τη διακοπή»

Νίκολιτς για τον πάγκο της Σερβίας: «Κάποια στιγμή στο μέλλον, ναι»!

Άρης: Το ξεκάθαρο μήνυμα Γρηγορίου στους παίκτες για θέση στην ενδεκάδα

ΠΑΟΚ: Τεστ με Λεβαδειακό στη διακοπή και αντίστροφη μέτρηση για Ντεσπόντοφ

Ολυμπιακός: Η απαίτηση Αλγκουαθίλ από τα χαφ, η δουλειά του Μπέιλι και τα μεταγραφικά δεδομένα

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»