Η απόφαση του δήμου Πατρέων να μην εγείρει οικονομικές απαιτήσεις για το γήπεδο διευκόλυνε την Παναχαϊκή που περνά –οικονομικά- δύσκολες μέρες.

Η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωσή της ευχαριστεί αυτήν την κίνηση, τονίζοντας την επιθυμία της να βρεθούν μιμητές, ενώ διαβεβαιώνει τον κόσμο πως σύντομα θα είναι σε θέση να παρουσιάσει μια νέα, υγιή ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Πατρέων, κατανοώντας πλήρως την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, δεν ήγειρε χθες οικονομικές αξιώσεις που απορρέουν από τις συμβατικές υποχρεώσεις των δύο πλευρών και κατ” αυτό τον τρόπο διευκόλυνε αφάνταστα την ομάδα μας στην εξασφάλιση του παραχωρητηρίου του Παμπελοποννησιακού σταδίου, που επιτρέπει την τέλεση της σημερινής αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

Η ΠΑΕ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και τον Πρόεδρο της Δ.Ε. του Παμπελοποννησιακού σταδίου Τάκη Πετρόπουλου διότι συνέδραμαν καταλυτικά στην διατήρηση της Παναχαϊκής στον επαγγελματικό χάρτη της χώρας.

Με την ευκαιρία, διαβεβαιώνουμε την Δημοτική Αρχή ότι θα καταβάλουμε, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια για να καταδείξουμε ότι είναι ειλικρινής η πρόθεση μας να είμαστε συνεπείς στις συμβατικές υποχρεώσεις μας.

Η ΠΑΕ εκφράζει, παράλληλα, την πεποίθηση ότι η κατανόηση που επιδέχθηκε από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, θα βρει μιμητές για να διευκολυνθεί το έργο της αγωνιστικής και οικονομικής εξυγίανσης της ιστορικής Παναχαϊκή μας.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ, έχοντας ήδη αναθεωρήσει πλήρως το αρχικό της πλάνο, που κατέστη ανεφάρμοστο εξ αιτίας λαθών της και διαφόρων εσωγενών και εξωγενών υπονομευτικών παραγόντων, διαβεβαιώνει κατηγορηματικά ότι εντός των ημερών μια νέα, υγιής αγωνιστικά και οικονομικά Παναχαϊκή θα τεθεί στην κρίση του απαιτητικού φίλαθλου της Πάτρας
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκες παραμονής για Νέστο και ΠΑΟΚ Β - Βύθισε και άλλο τον ΠΑΣ ο Καμπανιακός

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»