Σε πολύ καλό δρόμο είναι οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τη Γιουβέντους για δανεισμό του Ουασίμ Μπουί. Αυτή τη στιγμή ο Ολλανδός μέσος είναι πολύ κοντά στο να φορέσει την πράσινη φανέλα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι πιθανότητες είναι 90% υπέρ του «τριφυλλιού».

Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει ακόμη και οι δύο πλευρές έχουν μικροδιαφωνίες, αλλά δεν θεωρούνται ικανές, ώστε να προκαλέσουν ανησυχία. Η διαφορά έχει να κάνει με τον τρόπο καταβολής των δόσεων. Ο παίκτης έχει «ψηθεί», ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ιταλικό σύλλογο, ώστε να επεκτείνει το συμβόλαιο του μαζί του, καθώς λήγει το καλοκαίρι του 2015.

Η Παρασκευή αναμένεται να είναι καθοριστική ημέρα. Άλλωστε και από τις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Αναστασίου χθες στο «Voetbal International», είχε αναφέρει πως περιμένει κάτι οριστική την Πέμπτη, αλλιώς την επομένη.

Εφόσον, τελικά δεν έχει θετική κατάληξη η συγκεκριμένη υπόθεση, κάτι που είναι πολύ δύσκολο, τότε ο Παναθηναϊκός θα σφραγίσει τη συμφωνία του με τον Ρόμπερτ Τέσε. Ο 27χρονος μέσος είναι ελεύθερος και τα έχει βρει σε όλα με τους «πράσινους», οι οποίοι τον έχουν σταντ-μπάι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Asteras AKTOR-Ολυμπιακός: Στην Τρίπολη με μοναδικό στόχο τους το 2Χ2 οι «ερυθρόλευκοι»

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: Η ανάγκη για βαθμούς κοντράρεται με την ανάγκη για αντίδραση

Άρης-ΟΦΗ: Για το δεύτερό τους τρίποντο στο σπουδαίο παιχνίδι του «Βικελίδης»!

Λίσι: «Χρειαζόμαστε βελτίωση από αγώνα σε αγώνα»

Τα highlights από τη νίκη του Παναιτωλικού κόντρα στην Καλαμάτα

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης που ισορροπεί καταστάσεις και ο Τέιλορ που δικαιώνει τον Λίσι στα χαφ του ΠΑΟΚ»

Χριστοφιλέας: «Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε - Έχουμε καλή ομάδα και θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο»

Αναστασίου: «Ο Παναιτωλικός είναι οικογένεια, το νιώθεις στο γήπεδο και τα αποδυτήρια»

Παναιτωλικός με σπασμένα φρένα, πήρε εκδίκηση από την Καλαμάτα και έκανε το 2Χ2!

Η γκολάρα του Νανού και η απάντηση του Γκονσάλες: Τα highlights από την ισοπαλία ανάμεσα σε Βόλο και Ηρακλή