Ο τραυματισμός του Τόμας Πέκχαρτ, που υπέστη κάκωση συνδέσμων και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές ημέρες, καθιστά ακόμη πιο αναγκαία την προσθήκη επιθετικού για την ΑΕΚ.

Το νέο όνομα στη λίστα είναι, σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Κρίστιαν Σάντος, με τον οποίο η «Ένωση» είναι σε επαφή. Πρόκειται για τον 28χρονο γεννημένο στη Βενεζουέλα αλλά μεγαλωμένο στη Γερμανία φορ, που είναι ελεύθερος από τη Ναϊμέγκεν και έχει πολύ καλό βιογραφικό. Την τελευταία διετία είχε 41 γκολ σε 70 ματς στην Ολλανδία, ενώ μόνο την περασμένη περίοδο είχε 18 τέρματα σε 33 εμφανίσεις. Αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Αρμίνια Μπίλεφελντ, ενώ πέρασε από Έουπεν και Μπέβερεν, προτού μετακομίσει στη NEC. Επίσης είναι ήδη οκτώ φορές διεθνής (πέρσι η πρώτη του παρουσία) μετρώντας σκοράροντας και μία φορά, τον Οκτώβριο απέναντι στη Βραζιλία.

Παρότι είναι ελεύθερος δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση κι αυτό γιατί ομάδες από την Ισπανία, όπως η Μπέτις (του Πογέτ), η Λα Κορούνια, η Θέλτα και η Αλαβές. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κλείσουν επιθετικό το συντομότερο δυνατό, καθώς ήδη έχουν καθυστερήσει χαρακτηριστικά και μετά την απώλεια του Πέκχαρτ δεν υπάρχει κλασικός σέντερ φορ στο ρόστερ, με τον Αραβίδη να είναι ό,τι πλησιέστερο σε παίκτη για την κορυφή της επίθεσης έχει στη διάθεσή του ο Τιμούρ Κετσπάγια.



Από εκεί και πέρα, ο Χισάμ Μπελκαρουί βρίσκεται ένα βήμα από την ΑΕΚ. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την έκδοση βίζας στον Αλγερινό αμυντικό, προκειμένου να έρθει για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει. Ο 25χρονος άσος, που μπορεί να παίξει στόπερ και αριστερό μπακ, έχει μείνει ελεύθερος από τη Νασιονάλ Μαδέιρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Πιρόλα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του - Θα δώσουμε τα πάντα για την ανατροπή με Λεβερκούζεν»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα τη δουλειά και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»

Κέρκεζ: «Μας περιμένουν μεγάλες μάχες σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν»

Ράσταβατς: «Η ομάδα διανύει μία σκληρή και δύσκολη στιγμή - Υπάρχει μεγάλη πίεση»

Χριστόγλου: «Δεν έθελξε, αλλά βρήκε τα γκολ που χρειάζονταν ο Ολυμπιακός - Δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει ο Αντρέ Λουίς»

Νικολακόπουλος: «Ο Γιαζίτσι ξέρει και τα κάνει πιο εύκολα στον Ολυμπιακό»

Μεντιλίμπαρ: «Δεν πρέπει να κρατάμε τον αντίπαλο ζωντανό μέχρι το τελευταίο λεπτό»

TAGS: A.E.K.