Τα χαρτιά του θα ανοίξει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, στη συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει η διοίκηση της ομάδας την ερχόμενη Τρίτη (17/09) στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Σε αυτή, αναμένεται να αναφερθεί σε όλα τα θέματα, που απασχόλησαν και συνεχίζουν να απασχολούν την ομάδα και αφορούν τόσο το αγωνιστικό, όσο και το οικονομικό κομμάτι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι την ερχόμενη Τρίτη (17/09) στις 16:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Δικαίωμα εισόδου στην αίθουσα έχουν μόνοι οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, καθώς και τα μέλη της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. και του Π.Σ.Α.Τ.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα διαπίστευσης ή την ταυτότητα γιατί θα τους ζητηθεί κατά την είσοδό τους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς: «Σιχαίνομαι την ήττα - Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική»

Ξεπερνά τον ένα μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»

Κετσετζόγλου: «Είμαστε ΑΕΚ και ξέρουμε, ήταν… ψυχοβγαλτικό - Καρδιά πρωταθλήτριας στο δεύτερο μέρος»

TAGS: Άρης