Ανήμερα της προθεσμίας των μεταγραφών, ο Ολυμπιακός –μετά το μπαράζ ανακοινώσεων που είχε- τόνιζε πως το ρόστερ έκλεισε!

Ωστόσο, δημοσίευμα της ιστοσελίδας «telegraph.co.uk», αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι ανάμεσα σε εκείνους που μιλούν με τον Ματιέ Φλαμινί, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα, με την προθεσμία για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές να εκπνέει στις 9 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, γίνεται λόγος για πολύ έντονο ενδιαφέρον των Πειραιωτών, αναφέροντας πως ο μάνατζερ του 32χρονου πρώην μέσου της Άρσεναλ ήταν στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα για να διαπραγματευτεί.

Όμως, εκτός από τους πρωταθλητές, στη λίστα των ενδιαφερόμενων για τον Φλαμινί είναι ακόμη οι Κρίσταλ Πάλας, Ρόμα και Μίλαν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Παναθηναϊκού ο Στέφανος Γιουρέλης

Τσανάκας: «Εύκολη η νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, η μεγάλη διαφορά ήταν ο Τσικίνιο»

Ντέμης: «Πήρε το ντέρμπι πάρα πολύ εύκολα η ΑΕΚ, δεν είδα έναν ΠΑΟΚ να μπει για να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο»

Το εντυπωσιακό drone show στην Τούμπα για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ!

Τσακίρης: «Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νίκολιτς, δίκαιη και αναγνωρισμένη η πρωτιά της ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο η Μακεδονία, ο Σαββίδης ''μεγάλωσε'' τον σύλλογο - Είχε εικόνα φάντασμα με την ΑΕΚ»

LIVE Streaming το drone show για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ!

«Φέρνει την ΑΕΚ πιο κοντά στον τίτλο»: Ύμνοι στο Μεξικό για την παράσταση του Πινέδα κόντρα στον ΠΑΟΚ!

«Εμείς μαζί, για μια ζωή»: Πήρε… φωτιά η Αριστοτέλους για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Το καμίνι της Νέας Φιλαδέλφειας και οι εκρήξεις στα γκολ: Η παρακάμερα από τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!