Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ήδη τα πρώτα ονόματα έκαναν την εμφάνισή τους. Η ιστοσελίδα sport5.co.il στο Ισραήλ αναφέρει σε δημοσίευμα της Παρασκευής ότι ο Τζόρντι Κρόιφ διαπραγματεύεται με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ το ενδεχόμενο να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ τονίζεται ότι οι συζητήσεις με τον γιο του Γιόχαν Κρόιφ είναι αρκετά προχωρημένες. Μένει να δούμε τις επόμενες ημέρες εάν όντως υπάρχει θέμα και η προοπτική να συνεργαστεί ο Ολλανδός με τον ΠΑΟΚ συγκεντρώνει πιθανότητες.

Ο 40χρονος Τζόρντι Κρόιφ εργάζεται ως τεχνικός διευθυντής στη Μακάμπι Τελ Αβίβ από το 2012, ενώ την προηγούμενη διετία (σ.σ. 2010-2012) είχε τον ίδιο ρόλο στην ΑΕΚ Λάρνακας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ίδια προβλήματα στον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Οι απουσίες των τεσσάρων θα πλήξουν τον ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς» - Η εκτίμηση για τον κόσμο στην Τούμπα

Sport: «Ο Ριμπάλτα στο στόχαστρο της Εσπανιόλ για διευθυντής ποδοσφαίρου»!

Τσανάκας: «Δύσκολα να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ»

Ανατροπή και «ναυάγιο»: Ο Ματσάρι δεν αναλαμβάνει τον Ηρακλή!

Δεσύλλας: «Σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα με ΑΕΚ ο Μπενίτεθ - Οι πιθανότητες για τη διάταξη του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Προβάδισμα ο Ζίνι για βασικός, ο Βάργκα δεν ''κουνιέται'' - Τα δεδομένα για την αριστερή πλευρά»

Τρία προβλήματα για Γρηγορίου στον Άρη

Ματσάρι: «Θέλω να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα και ένα ποιοτικό ρόστερ - Όχι επιλογές μόνο με στόχο τη σωτηρία»

Το όμορφο βίντεο της ΑΕΚ με νεαρούς φίλους της ομάδας, Βίντα και μαθήματα «κιτρινόμαυρης» ιστορίας

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.