Καμία απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα στην ΑΕΚ όσον αφορά στο μέλλον του Τραϊανού Δέλλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των σπορ», ο 39χρονος προπονητής θα συναντηθεί πρώτα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για να συζητήσουν το θέμα της παραμονής του στον πάγκο.

Από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει προς το παρόν αναζήτηση προπονητή, ωστόσο αναφέρεται ότι ο εκτελεστικός διευθυντής της «Ένωσης» έχει ενδοιασμούς για το αν η ομάδα (δεδομένης της εικόνας της το τελευταίο διάστημα) θα πρέπει να συνεχίσει με τον «Κολοσσό».

Η δική του εισήγηση, εξάλλου, στον Δημήτρη Μελισσανίδη παρουσιάζεται ως κρίσιμη για το τι θα συμβεί τελικά, ενώ παρουσιάζεται ως πιθανό το ενδεχόμενο ο Μπάγεβιτς να πάει στη συνάντηση με τον Δέλλα έχοντας αποφασίσει ήδη ποια θα είναι αυτή η εισήγηση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!

Μυθική νύχτα ανόδου για την Καλαμάτα: Αποθέωση μέχρι τα ξημερώματα για τη «Μαύρη Θύελλα»

Η Καλαμάτα γιορτάζει: Στους δρόμους της πόλης ο κόσμος - Τρέλα για την άνοδο και αποθέωση στην αποστολή!

Τέλος ο Δερμιτζάκης από τον Πανιώνιο: «Ντροπή η εικόνα μας, χαρίσαμε άκοπη άνοδο στην Καλαμάτα»

Τρέλα στα Μέγαρα: Oπαδοί της Καλαμάτας περίμεναν την αποστολή και έστησαν… πάρτι ανόδου!

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για το μέλλον του στον πάγκο της Καλαμάτας!

Καλαμάτα: Ετοιμάζουν υποδοχή ηρώων στη «Μαύρη Θύελλα» οι κάτοικοι της πόλης!

Τα highlights από την ιστορική νίκη της Καλαμάτας στη Νέα Σμύρνη

Επέστρεψε σαν… Θύελλα στη μεγάλη κατηγορία μετά από 26 χρόνια η Καλαμάτα!

TAGS: A.E.K.