Δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε! Η Μίλαν με 1-1 (3-3) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα προκρίθηκε στους «16» του Europa League, ενώ από την άλλη η Ντιναμό Κιέβου με 1-0 πέρασε κι αυτή στην επόμενη φάση κόντρα στην Μπριζ.

Στο 9ο λεπτό ύστερα από εκτέλεση πέναλτι ο Κεσί άνοιξε το σκορ για την Μίλαν. Στο 24’ ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Βέροιας, Μπεν, έφερε το ματς στα ίσα, κάνοντας το 1-1.

Οι δυο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με ισοπαλία, για να γυρίσουν στο δεύτερο μέρος με το σκορ να παραμένει το ίδιο. Στο 70ο λεπτό μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες όταν ο Γκόμπελιτς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάνοντας πιο εύκολο το έργο των Μιλανέζων.

Στον άλλον αγώνα, η Μπριζ ηττήθηκε με 1-0 από την Ντιναμό Κιέβου και η ουκρανική ομάδα πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση, αφού το πρώτο ματς είχε έρθει ισόπαλο 1-1. Ο σκόρερ ήταν ο Μπουγιάλσκι στο 83ο λεπτό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο ΟΑΚΑ το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπέτις

Football Meets Data: Οι πιθανότητες για νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς με τη Μπέτις

Η «ρωσική ρουλέτα», το ξέσπασμα και το πάρτι στα αποδυτήρια: Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού για την πρόκριση στο Πλζεν

Τσορμπατζόγλου: «Εντελώς... ξένος ο ΠΑΟΚ στο Βίγκο – Η κατάσταση των Μεϊτέ, Κωνσταντέλια και Τάισον»

Δεσύλλας: «Καθοριστικό για τον Παναθηναϊκό το ματς στην Αθήνα με την Μπέτις» - Τι είπε για το θέμα της έδρας

Η προσπάθεια έως το τέλος και το χειροκρότημα του κόσμου: Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από την ήττα-αποκλεισμό στο Βίγκο

Ταμπόρδα ή Μπόρχα Ιγκλέσιας; Το δίλημμα της UEFA για την καλύτερη ασίστ

Οι ώρες των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με την Μπέτις για τους «16» του Europa League

Ο φοβερός Άντονι, ο άτυχος Ίσκο και η σταθερότητα: Το προφίλ της Μπέτις

Η Μπέτις παίζει τα εντός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια σε άλλη έδρα